Η τάση “from farm to table” μοιάζει τα τελευταία χρόνια πιο ισχυρή και από τη μους φέτας και τον αποδομημένο μουσακά, με το sustainability να είναι πλέον κορόνα στο κεφάλι…
Αποδράσαμε στη φάρμα του Δειπνοσοφιστηρίου και του Delta Restaurant στη Βραυρώνα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Πηγή άρθρου
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.