Τα ψάρια είναι μια σημαντική πηγή πρωτεΐνης, φωσφόρου και καλών λιπαρών, που χρειάζονται στη διατροφή μας 1-2 φορές την εβδομάδα. Η σαρδέλα, συγκεκριμένα, είναι ιδιαίτερα θρεπτική, με υψηλή περιεκτικότητα σε…
Πηγή άρθρου
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.