Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι διάσημοι chefs Arnaud Donckele και Maxime Frédéric ενώνουν τις δυνάμεις τους στο θερινό εστιατόριο του οίκου Louis Vuitton στο White 1921 Hotel στο St. Tropez.
View this post on Instagram
Το εστιατόριο που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, άνοιξε τι πόρτες του στις 25 Μάϊου και θα υποδέχεται τους επισκέπτες του μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου. Με τις μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες του Donckele τα εκπληκτικά γαλλικά εδέσματα του Frédéric, αλλά και τα tableware από τη νέα collection του Louis Vuitton, πρόκειται για την απόλυτη resort εμπειρία του οίκου στη γαλλική ριβιέρα.
To opening στο St. Tropez σηματοδοτεί μια σειρά από pop ups από το Miami μέχρι το Macau, ενώ τον Ιούνιο το Louis Vuitton bar αναμένεται να ανοίξει στη Taormina στην Ιταλία.
Κεντρική φωτογραφία: @arnauddonckele
To άρθρο Ο οίκος Louis Vuitton επιστρέφει στη Γαλλική Ριβιέρα με νέο pop up restaurant δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.