Στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων», η οποία χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας 2014 – 2020 και υλοποιείται από τον εθνικό φορέα εξωστρέφειας, την Enterprise Greece, διοργανώθηκε μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας, διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Το Πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ενίσχυση της κατανάλωσης και των εξαγωγών των κατεψυγμένων αλιευμάτων ενημερώνοντας τους αγοραστές-εισαγωγείς και τους τελικούς καταναλωτές σε διάφορες αγορές και χώρες σχετικά με την ποιότητα, την ασφάλεια και τη συμβολή τους σε μια πιο υγιεινή διατροφή. Το Πρόγραμμα Προώθησης Κατεψυγμένων Αλιευμάτων αποτελείται από μια πληθώρα πρωτοβουλιών και ενεργειών με διάρκεια ενός ολόκληρου έτους και συνολικού προϋπολογισμού γύρω στα 2 εκατομμύρια €. Οι πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνουν προωθητικές εκδηλώσεις, όπως η βραδιά γευσιγνωσίας που περιγράφεται στο παρόν, διαφημιστικές καμπάνιες, προωθητικά υλικά και ντοκιμαντέρ, καθώς επίσης και τη συμμετοχή σε μεγάλες κλαδικές εκθέσεις σε αγορές στρατηγικού ενδιαφέροντος, όπως η Summer Fancy Food Show στη Νέα Υόρκη, η Saudi Food Expo, και σε άλλες επερχόμενες, όπως η […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.