Πάνω σε νέες γεύσεις τυριών με τις προσμίξεις βοτάνων, μπαχαρικών ακόμη και αλλαντικών πειραματίζονται οι σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Τυρί με σοκολάτα, με προσούτο, ακόμη και με τριβόλι, το βότανο «βιάγκρα» της φύσης. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ Δείτε ακόμα στο ένθετο για τη ΓΕΩΡΓΙΑ του ΕΡΤNEWS Μελλοντικοί αγρότες εκπαιδεύονται στην ευφυή γεωργία Μονόδρομο αποτελεί σύμφωνα με τους ειδικούς, η […]
Το άρθρο Ένθετο Γεωργία: Πειράματα για τυρί… «βιάγκρα» εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.