Το ζελέ της αλόης είναι απολύτως ασφαλές ενώ τα δημοσιεύματα που προκάλεσαν ανησυχία αφορούν το εκχύλισμα των φύλλων το οποίο δεν μπορεί να το βρει ο άνθρωπος στο εμπόριο, αφού το χρησιμοποιούν οι φαρμακευτικές εταιρείες για έρευνα, ξεκαθάρισε από το στούντιο της ΕΡΤ ο Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής βιοχημείας – βιοτεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στην εκπομπή […]
Το άρθρο Τι ισχύει τελικά για τα προϊόντα με ζελέ αλόης – Διευκρινίσεις από τον καθηγητή Δ. Κουρέτα – Τι είπε καλλιεργητής εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.