Μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε επισημαίνει πως μπορούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου κατά ποσοστό 20%, απλώς τρώγοντας περισσότερα τρόφιμα από τις τέσσερις ομάδες της διατροφικής πυραμίδας.
Πηγή άρθρου
Ειδήσεις
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.