Η κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε με τον ενταφιασμό του δίπλα στους τάφους των γονιών του στο Τατόι. Ακολούθησε δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου παραβρέθηκαν αρκετά μέλη των βασιλικών οίκων της Ευρώπης.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο Πρωινό ο Θάνος Βάγιος: «Το δείπνο ξεκίνησε με μια ψαρόσουπα, με κακκαβιά, και γενικότερα ήταν όλο επάνω στο ελληνικό μενού. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι με τις χειροποίητες πίτες που ετοίμασαν από το ξενοδοχείο και μάλιστα απέσπασαν και διθυραμβικές κριτικές και μάλιστα συνεχάρησαν τον σεφ».
Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι το δείπνο στοίχησε 40.000 ευρώ, περίπου 200 ευρώ το άτομο.
To άρθρο Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το μενού του δείπνου μετά την κηδεία και η αποκάλυψη για το κόστος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.