Άκρως προσιτό και θρεπτικό, το κοτόπουλο δεν λείπει ποτέ από το μενού της εβδομάδας, και αν γνωρίζετε τη συνταγή για μια καλή μαρινάδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το βαρεθείτε ποτέ. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε για τις μαρινάδες κατά γενικό κανόνα είναι ότι αποτελούνται γενικά από λάδι, οξύ και αρωματικά όπως μπαχαρικά και βότανα – και μην ξεχνάτε το αλάτι! Δεν είναι ακριβής επιστήμη, αλλά η αναλογία 3:1 μεταξύ λαδιού και οξέος είναι μια χρήσιμη κατευθυντήρια γραμμή. Καθώς αποκτάτε μεγαλύτερη εμπειρία, θα μπορείτε να υπολογίζετε τις ποσότητες με ευκολία. Όσον αφορά τη μαρινάδα, υπάρχουν άπειρα περιθώρια για πειραματισμούς. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χυμό λεμονιού και ρίγανη ή να φτιάξετε μια γλυκόπικρη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αν είναι δυνατόν, ξεκινήστε να μαρινάρετε το κοτόπουλο ήδη από το προηγούμενο βράδυ πριν το μαγειρέψετε για να εμποτίσετε το κρέας με γεύση, αλλά ακόμα και 20 με 30 λεπτά θα κάνουν τη διαφορά, αν δεν έχετε χρόνο για κάτι άλλο. Πώς να […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.