Αγόρασε έναν αστακό σε ένα εστιατόριο γιατί δεν άντεχε στη σκέψη ότι θα πεθάνει. Μετά πήγε να τον απελευθερώσει στη θάλασσα. Συνέβη στο Golfo Aranci της Σαρδηνίας: ο αστακός βρισκόταν στο ενυδρείο του εστιατορίου Gente di Mare στην Costa Smeralda, έτοιμος να μαγειρευτεί κατόπιν αιτήματος ενός πελάτη του φημισμένου εστιατορίου στην παραλία της πόλης Gallura. Έτσι μια τουρίστρια από την Ελβετία που βρισκόταν εκεί για διακοπές με τον σύζυγό της αποφάσισε να τον αγοράσει και αμέσως μετά να τον απελευθερώσει στη θάλασσα. «Ήρθε στο εστιατόριό μας και αμέσως εξεπλάγη με το ενυδρείο που έχουμε στην είσοδο», δήλωσε ο Αντόνιο Φαζολίνο, που μαζί με τον αδελφό του, Τζανλούκα, είναι οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου. «Με ρώτησε αν θα μπορούσε να απελευθερώσει τον αστακό στη θάλασσα. Στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόταν, αλλά μετά κατάλαβα ότι σοβαρολογούσε. “Κανένα πρόβλημα”, της απάντησα», συμπλήρωσε. Αφού ζύγισε τον αστακό στην κουζίνα, ο Φαζολίνο είπε στο ζευγάρι ότι κόστιζε 200 ευρώ. Συμφώνησαν αμέσως να πληρώσουν και πήγαν στο […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.