Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλ. τσαγιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι 200 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες 120 γρ. κάπαρη 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο άνηθο, χοντροκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού φέτα, θρυμματισμένη Για το ντρέσινγκ: 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 φλ. τσαγιού ξύδι από κόκκινο κρασί 2 σκελίδες σκόρδο, πιεσμένες ή ψιλοκομμένες 2 1/2 κ. γλ. ξηρή μουστάρδα 2 1/2 ξηρή μουστάρδα 2 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 2 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη 1 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Εκτέλεση Βράστε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, για περίπου 15 λεπτά. Ενώ οι πατάτες μαγειρεύονται, φτιάξτε τη σάλτσα. Σε ένα βάζο με καπάκι, προσθέστε το ελαιόλαδο, το ξύδι από κόκκινο κρασί, το σκόρδο, τη μουστάρδα, τη ρίγανη, το θυμάρι, το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Τοποθετήστε το καπάκι, ανακινήστε καλά και αφήστε το στην άκρη. Σουρώστε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν λίγο για να μπορείτε […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.