Ερευνητές από τη Δανία και τις ΗΠΑ εκπαίδευσαν έναν αλγόριθμο να ξεχωρίζει τη γεύση διαφορετικών κρασιών- μπορεί να αποδειχθεί άκρως χρήσιμος και στη γευσιγνωσία του καφέ και της μπίρας, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Πηγή άρθρου
Οικονομικός Ταχυδρόμος – ot.gr
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.