Νοτιοκορεάτες ερευνητές ανάπτυξαν κύτταρα βοδινού κρέατος σε κόκκους ρυζιού, κάτι που λένε ότι είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίτευξη μιας βιώσιμης, προσιτής και φιλικής προς το περιβάλλον πηγής πρωτεΐνης…
Πηγή άρθρου
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.