Με δημοσίευση της στην επιθεώρηση «JAMA Network Open» ερευνητική ομάδα αναφέρει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν περισσότερες τροφές με υψηλά επίπεδα σε φλαβονοειδή, όπως τα μούρα, το τσάι, το κόκκινο…
Κόκκινο κρασί, τσάι και σοκολάτα ασπίδα για την άνοια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Πηγή άρθρου
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.